Oracle Consultancy

Sinds 1998 ben ik onafgebroken werkzaam geweest in diverse Oracle Ontwikkelomgevingen. In deze periode heb ik gewerkt met de Oracle database versie 7 t/m 11 en ben ik vertrouwd geraakt met de meest gangbare Oracle ontwikkeltools zoals Designer, Oracle*Forms, Oracle*Reports, SQL*Word, Pl/SQL Developer, TOAD.

 

Informatie Analyse

Vanaf 1996 tot 2012 ben ik in dienst geweest van Capgemini, waar ik in februari 2006 met succes de Vakopleiding Informatieanalyse heb afgerond. In de jaren daarna heb ik met regelmaat de rol van informatie analist vervuld. Deze activiteiten zijn zowel in projectverband als in offertetrajecten uitgevoerd. In het verlengde van de Informatie Analyse houd ik me de laatste jaren ook veelvuldig bezig met vraagstukken rondom Integratie Architectuur

 

TIA Consultancy

TIA is een standaard pakket afkomstig uit Denemarken wat met name gebruikt wordt voor de backoffice administratie van schadeverzekeringen. TIA is ontwikkeld in Oracle en kent wereldwijd ca. 50 implementaties. Mijn ervaring met TIA heb ik opgedaan in de periode 2009 tot en met heden en richt zich met name op de modules Klantenregistratie, Productdefinitie, Polisadministratie, Claimafhandeling en de ontsluiting van TIA gegevens van en naar externe applicaties.

 

Coachen

In mijn carrière heb ik veel te maken gehad met het begeleiden en opleiden medewerkers. Zo heb ik tijdens mijn dienstverband bij Capgemini in 2001 een cursus Oracle ontwikkeld, welke ik een aantal keer met succes aan collega’s heb gegeven. Ook is het begeleiden van jonge en of onervaren medewerkers  meerdere malen een essentieel onderdeel geweest de opdrachten die ik bij klanten heb uitgevoerd.

 

 

J. van Maanen Consultancy

Beekhuizerzand 9

3823 ZE Amersfoort

 

+31 (0)6 52 78 15 99

 

 

 

KvK-nr: 55240127

 

jaco@jvm-consultancy.nl

 

Webdesign by doorendoor ontwerp